Tornádo Slovensko : VIDEO+FOTO: Tornádo na Slovensku. Prehnalo sa Gemerom ... / Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad top.

Tornádo Slovensko : VIDEO+FOTO: Tornádo na Slovensku. Prehnalo sa Gemerom ... / Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad top.. Tornádo sa vo štvrtok nevyskytlo len na slovensku, ale aj v juhovýchodnom poľsku. Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo. Tlak vzduchu přepočítaný na hladinu moře hpa (černé čáry), teplota (barevná škála, °c), teplota na meteorologických stanicích. Na slovensku sa dnes vyskytlo tornádo. Uvedl to starosta obce pavol hybala.

Domů tornado slovensko východní slovensko zasáhlo tornádo. Několik domů ve východoslovenské obci petkovce v okrese vranov nad topľou poškodilo tornádo, které tuto oblast. Vznikajúce tornádo zachytené 12.8.2012 v okrese lučenec. Slovenský hydrometeorologický ústav, hydrologické a meteorologické predpovede a výstrahy, analýzy počasia, história počasia, emisie, kvalita ovzdušia. V petkovcích ale živel napáchal vážnější škody, tornádo poškodilo obytné domy a některé zůstaly.

GALERIE: Tornádo udeřilo na Slovensku: Bralo střechy a ...
GALERIE: Tornádo udeřilo na Slovensku: Bralo střechy a ... from img.cncenter.cz
Poškodilo obytné domy, některé zůstaly „bylo vidět, jak se točí vír a všechno zvedá nahoru. Nedotklo sa však zeme a rýchlo zaniklo. Východním slovenskem se prohnalo tornádo. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média. Uvedl to starosta obce pavol hybala. Nejdříve česká republika a nyní i sousední slovensko. Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo. Několik domů ve východoslovenské obci petkovce v okrese vranov nad topľou poškodilo tornádo, které tuto oblast.

Video pridal používateľ jozok19 do kategórie videá.

Nedotklo sa však zeme a rýchlo zaniklo. Východním slovenskem se prohnalo tornádo. Poškozené jsou obytné domy, některé z nich skončily bez střechy. Strhlo několik střech a vyvracelo stromy. Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo. Několik domů ve východoslovenské obci petkovce v okrese vranov nad topľou poškodilo tornádo, které tuto oblast. Uviedol to starosta obce pavol hybala. Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti severnej ameriky. Tornádo sa vo štvrtok nevyskytlo len na slovensku, ale aj v juhovýchodnom poľsku. Meteorológovia potvrdili, že na východe slovenska sa vyskytlo tornádo. Plechy ze střech (tornádo) odneslo možná 100. Domů tornado slovensko východní slovensko zasáhlo tornádo. Přesun tlakové níže přes slovensko.

Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti severnej ameriky. Slovenským okresem vranov nad topľou se prohnalo tornádo. Vyvracelo stromy a poničilo domy. Východním slovenskem se prohnalo tornádo. V obci petkovce jsou domy bez střechy.

Slovensko Tornado / Tornado Z Rumunska Nebolo Ziadnou ...
Slovensko Tornado / Tornado Z Rumunska Nebolo Ziadnou ... from static.markiza.sk
Na videu se podařilo zachytit, jak se země na chvíli dotklo. Video pridal používateľ jozok19 do kategórie videá. Tornádo, které ve čtvrtek poničilo východoslovenskou obec petkovce u vranova nad topľou mohlo dosahovat rychlosti okolo 200 kilometrů za hodinu, odhadl slovenský hydrometeorologický ústav. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Domů tornado slovensko východní slovensko zasáhlo tornádo. Obec zasiahlo tornádo, ktoré strhlo a poškodilo strechy na štyroch rodinných domoch a strhlo elektrické vedenie. Obcí petkovce v okrese vranov nad topľou se ve čtvrtek večer přehnalo tornádo, poškodilo několik domů. Intenzívna búrková činnosť ho priniesla do košickej kotliny, kde spôsobilo aj menšie materiálne škody.

Obec zasiahlo tornádo, ktoré strhlo a poškodilo strechy na štyroch rodinných domoch a strhlo elektrické vedenie.

Tornádo, které ve čtvrtek poničilo východoslovenskou obec petkovce u vranova nad topľou mohlo dosahovat rychlosti okolo 200 kilometrů za hodinu, odhadl slovenský hydrometeorologický ústav. Tornádo se prohnalo obcí petkovce na východě slovenska. Meteorológovia potvrdili, že na východe slovenska sa vyskytlo tornádo. Vznikajúce tornádo zachytené 12.8.2012 v okrese lučenec. Obec zasiahlo tornádo, ktoré strhlo a poškodilo strechy na štyroch rodinných domoch a strhlo elektrické vedenie. Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad topľou mohlo mať rýchlosť okolo 200 kilometrov za hodinu, čo podľa medzinárodnej stupnice sily. Několik domů ve východoslovenské obci petkovce v okrese vranov nad topľou poškodilo tornádo, které tuto oblast. Na videu se podařilo zachytit, jak se země na chvíli dotklo. Poškozené jsou obytné domy, některé z nich skončily bez střechy. Taktiež došlo k popadaniu stromov na cestnú komunikáciu, ktorá je momentálne neprejazdná. Uvedl to starosta obce pavol hybala. Na videu se podařilo zachytit, jak se země na chvíli dotklo. Slovenským okresem vranov nad topľou se prohnalo tornádo.

Súviselo s prehánkou, ktorá sa vyskytla južne od miesta, kde tornádo dosadlo na zem. Východním slovenskem se prohnalo tornádo. V obci petkovce jsou domy bez střechy. Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad top. Tornádo se prohnalo obcí petkovce na východě slovenska.

Tornado Slovensko - Pripravte Sa Na To Najhorsie Na ...
Tornado Slovensko - Pripravte Sa Na To Najhorsie Na ... from ipravda.sk
Cnn prima news ■ zprávy zahraničí slovensko. Vyvracelo stromy a poničilo domy. Tornádo na východě slovenska v obci petkovce odneslo střechu domu a lámalo stromy, zdroj: Několik domů ve východoslovenské obci petkovce v okrese vranov nad topľou poškodilo tornádo, které tuto oblast. Slovenský hydrometeorologický ústav, hydrologické a meteorologické predpovede a výstrahy, analýzy počasia, história počasia, emisie, kvalita ovzdušia. Taktiež došlo k popadaniu stromov na cestnú komunikáciu, ktorá je momentálne neprejazdná. Tornádo se prohnalo obcí petkovce na východě slovenska. Plechy ze střech (tornádo) odneslo možná 100.

Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti.

Slovenský hydrometeorologický ústav, hydrologické a meteorologické predpovede a výstrahy, analýzy počasia, história počasia, emisie, kvalita ovzdušia. Vznikajúce tornádo zachytené 12.8.2012 v okrese lučenec. Nejdříve česká republika a nyní i sousední slovensko. Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti. Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo. Dubna ve východoslovenské obci ploské u košic. Uvedl to starosta obce pavol hybala. Vyvracelo stromy a poničilo domy. Přesun tlakové níže přes slovensko. Plechy ze střech (tornádo) odneslo možná 100. Tornádo se prohnalo obcí petkovce na východě slovenska. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média. Oblast východního slovenska ve čtvrtek v podvečerních hodinách zasáhly velmi silné bouřky a dokonce i tornádo.